Reštaurácia Pod hradom - zážitky a atmosféra

Reštaurácia Pod hradom ponúka svojim návštevníkom pohodlie, výborné jedlo a víno, ktorým by nepohrdol snáď ani sám Matúš Čák. Jedinečná reštaurácia v pokojnom prostredí uličky vedúcej priamo k Trenčianskemu hradu prináša zážitok, na ktorý sa nezabúda.

O tom, čo odlišuje dobrú reštauráciu od priemernej sme sa porozprávali s majiteľom Reštaurácie Pod hradom Richardom Mičegom.

Reštaurácia Pod hradom pripravuje jedlá, ktoré ľuďom jednoducho chutia a radi sa za nimi vracajú. Čomu pripisujete úspech vašej kuchyne?

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

- Neviem, či je to úspech mojej kuchyne, no snažím sa robiť veci inak a hlavne túžim po tom, aby zákazníci mali z nášho jedla radosť a zážitok. Chcem im priblížiť gastronómiu, ktorá stále napreduje. 

Čím sú inšpirovaní vaši kuchári?

- Kuchyňa je postavená na skúsenostiach môjho kuchára , ktorý pôsobil v prestížnych francúzskych reštauráciách a preniesol ich do mojej reštaurácie a ukázal tak gastronómiu v inom svetle.

Špecializujete sa i na zážitkovú gastronómiu? (A la carte)

SkryťVypnúť reklamu

- Mojou prioritou v reštaurácii je moderná gastronómia. To je to, čo nás baví a posúva vpred. Je naozaj príjemné počuť od ľudí samotných, že niečo také ešte v reštaurácii nezažili. A presne o to nám ide. Prísť si do reštaurácie po zážitok z jedla a atmosféry. :)
 

K takému skvelému jedlu sa určite hodí aj kvalitné víno. Hotelová vínna karta naznačuje, že výber vín ste nechali na profesionálovi, nemýlime sa?

- Určite k dobrému jedlu patrí aj dobré víno, preto mám v reštaurácii vybudovanú novú vinotéku, v ktorej sú na výber najkvalitnejšie slovenské aj zahraničné vína. Vínnu kartu zostavujem spoločne s naším dodávateľom podľa mojich predstáv.

Aké najvzácnejšie víno zákazníkom ponúkate? Vedia vaši čašníci k výnimočnému jedlu poradiť rovnako výnimočné víno?

SkryťVypnúť reklamu

- Každý zákazník je jedinečný a každému chutí niečo iné. Moji chlapci sú profesionáli na správnom mieste a samozrejme po príjemnom dialógu vedia odporučiť to správne víno k ich chuťovým bunkám a typu jedla.

Prispôsobujete gastronómiu aj špeciálnym požiadavkám zákazníkov?

-  Gastronómiu prispôsobujeme na  svadby, oslavy a podobne. Tam vždy vyskladáme menu podľa želania klienta, taktiež aj deťom sa snažíme vždy pripraviť to, čo majú radi. Gastronómiu, ktorú sa snažíme robiť je potrebné, aby ľudia pochopili, že variť a variť je rozdiel. Rozdiel je v surovinách, technológii varenia, prístupe personálu, inventári...
Zážitok z reštaurácie je jedinečná vec. V našej reštaurácii sa snažíme skĺbiť príjemné prostredie s výhľadom na hrad Matúša Čáka, hudbu, ktorá príjemne dotvára nádhernú atmosféru, vždy pozornú obsluhu a samozrejme jedlo, ktoré očarí všetky vaše zmysly.

SkryťVypnúť reklamu

Autor fotografii Lukáš Ronec, foto.ronec.sk

 

 

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Trenčín

Komerčné články

  1. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  2. Závod Carpathia v Prievidzi oslavuje jubileum
  3. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  4. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  5. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže
  6. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna
  7. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok
  8. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky
  1. Tisíce ľudí sa tešia z vyšších platov
  2. Motoristi späť za volantom. Riziko nehôd opäť rastie.
  3. Lávové polia i skvostné pláže. Lanzarote je dôkazom sily prírody
  4. Tvorivé háčkovanie aj 30 otázok pre Hanu Gregorovú
  5. Budúci lesníci opäť v teréne: S LESY SR vysadia les novej generá
  6. Slovenské naj na jednom mieste. Stačí lúštiť
  7. Nový rekord v politickom terore utvorili Červení Khméri
  8. Šéf nemocníc v Šaci Sabol: Nemôžeme byť spokojní s počtom roboti
  1. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 104 459
  2. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna 22 649
  3. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže 12 437
  4. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok 7 479
  5. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky 6 065
  6. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 5 676
  7. Šaca - centrum robotickej chirurgie na východe Slovenska 4 557
  8. Lávové polia i skvostné pláže. Lanzarote je dôkazom sily prírody 4 178
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Hlavné správy z Správy Trenčín - aktuálne spravodajstvo na dnes| MY Trenčín

Obľúbený predajca elektroniky NAY pokračuje vo svojom VEĽKOM VÝPREDAJI.


Boris Vitázek.

Festival sa koná 11. a 12. apríla na rôznych miestach


Očkovanie vakcínou Comirnaty od spoločnosti Pfizer.

Kotlár avizoval, že Žilinkovi odovzdá výsledky analýzy šarží vakcín Moderna a Pfizer.


SITA

Cintorín pri pamätníku v lesoparku Brezina v Trenčíne pripomína beštiálne vraždy 69 vojakov, partizánov i civilných obyvateľov.


TASR

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu